torsdag, mars 10, 2005

Rapporten om Fair Play har släppts

Eudoxas Rapportserie #6: Fair Play och moralpaniken, om så kallat databeroende, ligger nu uppe som PDF. (I vissa program kan PDF:en bli oläslig; därför lade jag upp den som RTF också.) Underrubrikerna lyder bland annat Myndighetifiering, Bejerotism, "Den verkliga världen" och Två uppfattningar om konst. Neuro- och datavetaren Anders Sandberg, som var med vid det lilla seminarium där rapporten lanserades, skriver en intressant uppföljning: The Bad Habit of Addictification. Läsning rekommenderas! På tal om datorspel som konst, så tipsar Anders Sandberg också om det minst sagt udda flash-spelet Die Anstalt (både på tyska och engelska), på temat psykklinik.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag tänkte bara ta tillfället i akt och tacka för en av de bättre bloggarna. Jag gillar dina artiklar kraftigt men denna var en riktig pärla.

Att Nils Bejerot och Fairplay hör ihop är både komiskt, tragiskt och upprörande samtidigt. Komiskt p.g.a. den mannens idiotiska åsikter, tragiskt p.g.a att narkotikapolitiken är influerad av honom och upprörande att samma skit kommer igen.
Ha det!

3/10/2005 03:34:00 em  
Anonymous Blenda said...

Vad fan! Länken till RTF:en fungerar inte. Cool URIs don't change!

6/19/2005 11:22:00 em  
Blogger rasmus said...

Blenda: Nu fixat. Fattar inte hur den försvann.

8/14/2005 03:12:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home