torsdag, juni 16, 2005

Piratbyrån på antipiratkonferens

Idag firades "internationella dagen mot piratism och piratkopiering". I Sverige med en sluten antipirat-konferens i Stockholm, där IFPI höll låda om framtida strategier för att stoppa fildelningen men inte lyckades komma med en enda nyhet. Piratbyråns hemlige agent sushi-x som var på plats, eftersom ett vänligt sinnat skivbolag överlåtit sin inbjudan, har avlagt rapport... Finlands "Antipiratismförening" vigde istället dagen åt bakvänd marknadsföring, genom att ställa sig i hamnen och informera resande till Estland om att piratprodukter "blir allt bättre". Briljant, sannerligen briljant!

3 Comments:

Anonymous Lina said...

Haha, det är nästan så man tycker synd om dem. Men bara nästan. :)

6/16/2005 01:02:00 em  
Blogger floodis said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

6/16/2005 09:41:00 em  
Blogger floodis said...

En internationelldag mot piratkopiering? Visste inte att det fanns en sån :D. Verkar inte ha fått särskilt med uppmärksamhet. Hoppas det skapas en internationelldag för piratkopiering :).

Iaf, (rubriken på den) finska sida är bäst: "Pirater - akta er!... ni kommer bli informerade... om att piratkopior är lika bra som orginal... till ett lägre pris..." :D Uj, antipiraterna är ju rysligt elaka. Och vilken vattentät strategi! :D

6/16/2005 09:42:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home