onsdag, januari 04, 2006

22C3 del 2: Bilder & kringaktivitet

Fortsätter rapporteringen från Chaos Communication Congress med ett mellanspel. En hel del hände ju även utanför kongresshallen. Såsom följande fenomenala middag där Piratbyrån mötte likasinnade från både Berlin och andra delar av världen, där det både hanns med att dra upp planer för 2006... ...och diskutera Madonnas existens, och kolla in varandras böcker. Även inne på kongresshallen knöts kontakter med ett antal andra 22C3-besökare och enskilda CCC-medlemmar, som mycket väl kan komma att mynna ut i att vårt södra grannland får se några nya kopieringspositiva initiativ komma till. Bland annat höll vi ett fullständigt informellt möte med efterföljande löst snack där många frågor om driften av The Pirate Bay ställdes. Just efter 22C3:s avslutning hade förresten Kunst-Werke vernissage för en utställning om Throbbing Gristle, inklusive en rätt kul exposé med Burroughs-influerad fanzine- och kassettkultur från 1980-talets första år. Naturligtvis ordnade någon också en Anti-TG-konsert... Och sen var det nyårsfesterna.

3 Comments:

Anonymous Gisela said...

Vi lär ju varit på vernissagen med en massa kändisar som vi inte kände igen, och så de vi kände igen så klart. Har du fler bilder från Die Silvester Party an der Choriner 19? Får gärna maila!

1/04/2006 02:31:00 em  
Blogger rasmus said...

Klart det var en massa kändisar där, inklusive TG själva, men det var ditt jobb att spotta dem, inte mitt (mitt jobb var att spotta obskyra siffror i gamla fanzines i glasmontrar).
En massa nyårsbilder finns, skickar länk snart.

1/04/2006 03:31:00 em  
Anonymous Gisela said...

Vågar du påstå att jag bara var på vernissagen för att kola in Die Sehr Bekannte, och inte på konsten?? :) He he.

Jo men vad bör man säga, att man har sett sångaren, eller sångerskan i TG?

1/05/2006 12:11:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home